Weboldal készítés   Webáruház készítés   Keresőoptimalizálás
Webdesign Webszövegírás Linképítés

Jobb helyet szeretne weboldalának a keresőkben?

 

Meg szeretné sokszorozni látogatóinak számát?

Kezünkben a tökéletes megoldás! Vegye igénybe keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat!
A keresőoptimalizálás lényege, hogy az Ön oldalára olyan látogatókat irányítson, akik olyan termékeket, szolgáltatásokat keresnek, melyekkel Ön rendelkezik.

Hogyan működik a keresőoptimalizálás?

Ön kiválaszt 10-30 olyan szót, kifejezést, amelyek leginkább jellemzik a cége tevékenységét, típusát. Mi megvizsgáljuk, hogy naponta mennyien keresnek rá ezekre a szavakra. Ezután azokra a kulcsszavakra tudunk árajánlatot mondani, melyekkel elérheti az első oldalt.
 

ingyeneshonlapelemzes

Önnek vajon szüksége van keresőoptimalizálásra?

Ha a következő állítások közül valamelyik felmerül a weboldalánál, Önnek mindenképp szüksége van keresőoptimalizálásra

 • A weboldalán található tartalmak nincsenek strukturáltan elrendezve.
 • Minimális szöveges tartalmak vannak feltöltve a weboldalán.
 • Nincsenek megfelelően felcímkézve a képek a honlapján.
 • A honlapján található szöveg nincsen megformázva megfelelően.
 • Beírva a Google-keresőbe a cégnevet, nem jelenik meg a legjobb 10-ben.

Ha valamelyik problémával találkozott már, minél hamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk problémáját!
 
5

 • konkurenciaelemzés,
 • megfelelő kulcsszavak kiválasztása,
 • keresőbarát Domain név,
 • keresőbarát tartalom megírása,
 • tartalomkezelő rendszer,
 • minőségi tárhely biztosítása kedvező áron,
 • linknépszerűség növelése,
 • honlapok tartalmának folyamatos frissítése,
 • nyomon követés.

Ha szeretné igénybe venni, szolgáltatásainkat, bátran forduljon hozzánk, képzett informatikai szakembereink kizárólag minőségi munkát végeznek.

A meglévő ügyfeleinknek folyamatos akciókkal kedveskedünk, így mindenképp megéri minket választania!

Sőt, ha még ma ajánlatot kér tőlünk, 10%-os kedvezménnyel lepjük meg Önt!

Ne habozzon, vegye igénybe ezt a páratlan ajánlatot, forduljon hozzánk bizalommal!

 

ingyeneskulcsszo

 

Induló vállalkozása jelenjen meg közösségi oldalon is!

Egy induló vállalkozás kapcsán a tulajdonosoknak rengeteg hivatalos teendővel kell számolniuk. Ahhoz, hogy az elindulás könnyedén menjen, és ne csak a hivatalos szervek, hanem az emberek is tudomást szerezzenek a cégről, a marketingre is kiemelt figyelmet kell fordítani. A kérdés már csak az, hogy melyik az a megoldás, ami könnyedén, rövid időn belül elindítható, és valóban népszerűségnövelő hatása van? A válasz nagyon egyszerű: kezdje a terjeszkedést a legfontosabb ügyintézések után a közösségi oldalakon!

A közösségi oldalakon történő terjeszkedést egyre több induló cég választja, hiszen így könnyebben eljuthatnak a célközönséghez. A közösségi oldalakra történő regisztráció rövid időn belül megvalósítható, és az oldal működtetése mellett folyamatosan lehet építkezni, így nem probléma, ha kicsit később áll össze a cég saját weboldala. A közösségi oldalon egy készülő weboldalnak is kiváló marketinget lehet csinálni!

Ahhoz, hogy a közösségi oldal hatékonyan működjön, mindenképp szakemberre lesz szüksége. Keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Miközben gondozzuk közösségi oldalát, addig foglalkozhat tovább hivatalos ügyeivel, teendőivel! 

közösségi oldalakra

Hatékony marketing kampányt szeretne?

Szeretné növelni weboldala látogatottságát? Nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Bízzon meg minket ezzel a feladattal, hozzáértő kollégáink segítenek Önnek abban, hogy a honlapja népszerű legyen.

A Google segítségével már költséghatékony megoldásokat is lehet találni a célzott marketingre. A keresőoptimalizálásnak pont ez a lényege, hogy rövid időn belül nagyobb látogatottságot szerezzen az adott oldalnak. Ez a megoldás Önnek alig kerülne valamibe, azonban hatalmas bevételt hozna. A felhasználók többsége bízik abban, amit Google az elsők között dobja ki, hiszen a felhasználók először azokat az oldalakat nézik meg, és, ha ott megtalálják azt, amire szükségük van, már nem is keresnek tovább.

A keresőoptimalizálás további előnye, hogy folyamatos látogatókat biztosít a nap 24 órájában az adott oldalnak, emellett nemzetközi piacokra is el lehet vele jutni. Fontos hangsúlyozni, hogy célzott hirdetésről van szó, vagyis az adott cégnek kell felkutatni a potenciális közönséget, és nem ők kutatják fel a céget.

Keressen fel minket, ha megfelelő keresőoptimalizálásra van szüksége! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és mi segítünk Önnek abban, hogy weboldala még sikeresebb legyen!

 seo

 

Az online marketing lehetőségei

Az online marketing ma már egyetlen üzleti marketing stratégiából sem hiányozhat. Az internet a modern élet része, a fogyasztók elérésének egyik hatékony eszköze. Az internetes marketing nem csupán arra tökéletes eszköz, hogy megismertessük termékünket, szolgáltatásunkat a célcsoportunkkal, de arra is lehetőséget ad, hogy a fogyasztókkal interakcióba lépjünk, visszajelzéseket kapjunk.

Az online marketing számos eszközzel képes előremozdítani egy vállalkozás sikerét. Az első lépés egy saját, igényes weboldal létrehozása, ezután jöhet a többi lépés. A közösségi média használata ma már alapvető dolog, a saját Facebook oldal, az állandó jelenlét nem csak ismertséget generál, de vásárlókat is toboroz. A keresőoptimalizálás vagy SEO bevált módszer arra, hogy a potenciális vásárlót saját honlapunkra irányítsuk, valamint a tudatos linképítéssel együtt előrejuttathatjuk a hirdetést a keresők listáján. A hírlevelek vagy a bannerek használata szintén sikert hozhat, csupán kreativitás és figyelemfelkeltő ötletek szükségesek a hatékonyságukhoz.

Nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi tudjuk és Önnel is megosztjuk a tudásunkat! Keressen minket bizalommal, és legyen sikeres az online marketingben, hogy igazán eredményes legyen vállalkozása!

 

 keresobaratoldal.hu

 

Milyen marketingcélokra használhatók a közösségi oldalak?

A közösségi oldalakat nem csak, mint magánemberek használhatjuk az ismerőseinkkel való kapcsolattartásra, sőt! Cégek esetében az egyik leghatékonyabb és legmodernebb marketingeszköz. Nézzük, hogyan érhetünk el sikereket a közösségi marketinggel!

•    Hatékony eszköz a figyelemfelhívásra:
Egy jó posztot megosztanak az emberek, akiknek az ismerősei elolvassák, tovább osztják és pillanatok alatt óriási közönséget értünk el vele. Ha sok ilyen jó posztunk van, a cégünk folyamatosan az emberek fejében lesz, profilba vágó dolog kapcsán pedig egyből a mi vállalkozásunk fog eszükbe jutni.

•    Figyelemfelhívás az akciókra:
Egy poszt valamilyen akciónkról csodákra képes. Ha tényleg kedvező áron kínálunk valamit, az óriási sebességgel terjed a közösségi oldalakon.

•    Új ügyfelek szerzése:
Ha a cég követői megosztanak valamilyen jó posztot, azt az ő ismerőseik is látni fogják. Amennyiben érdekes a bejegyzés, rákattintanak, és már vásárolhatnak is.

Ha szeretné Ön is kihasználni a közösségi oldalakban rejlő marketinglehetőségeket, forduljon a Kampányfelügyelet Magyarország Kft. munkatársaihoz!

 

közösségi oldalakon

 

Hogyan működik a közösségi marketing?

A közösségi marketing az online marketing szolgáltatások egy viszonylag fiatal, de annál gyümölcsözőbb hajtása. Ha a közösségi marketing eszközökről van szó, sokan még mindig csak a Facebook-ot említik, pedig sokkal többről van szó ennél, hiszen ide tartozik a Twitter, a Google Plus, a Pinterest és a Flickr is.

Ezeknek az eszközöknek abban áll a hatékonysága, hogy segítségükkel több, különböző célcsoportot könnyen és gyorsan el lehet érni. A cégek, szolgáltatók a közösségi marketing gyakorlásával már egy új, fejlettebb kommunikáció részesei lehetnek, ahol már nem csupán egyoldalú tartalomszolgáltatásról van szó, hanem interakcióról is. Az elért fogyasztók reflektálni is tudnak az információkra, visszajelezhetnek, megoszthatják őket.

Ezeken a közösségi oldalakon a felhasználók alakítják a tartalmakat, kedvelnek, beszélnek róla és segítik a szolgáltatókat abban, hogy rájöjjenek, mi az, amin érdemes lenne változtatni.

Hatékony közösségi marketinget szeretne megvalósítani, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Nincs ideje felfedezni és aktívan tartani valamennyi közösségi oldalt? Forduljon hozzánk bátran, és érdeklődjön a részletekről!

 

közösségi marketinget

 

Legyen még sikeresebb, ismerje meg a keresőoptimalizálást!

Nincs megelégedve honlapja látogatottságával? Ne csüggedjen, hiszen ezen könnyedén változtathat, a kulcsszó a keresőoptimalizálás!

A keresőoptimalizálás napjainkban az online marketing egyik legnépszerűbb eszköze. Nem véletlenül, hiszen ez a szolgáltatás igazán kézzelfogható eredményeket tud felmutatni.

Miért is érdemes élnie a keresőoptimalizálás lehetőségével? Könnyedén a Google találati listájának élére kerülhet weboldalával, aminek következtében jelentősen növelheti honlapja látogatottságát. Így cége az online marketing eszközök segítségével rövid időn belül több megrendelést képes produkálni. A több látogatónak köszönhetően cége mindinkább ismertté válik, továbbá, akik egyszer már igénybe vették cége szolgáltatásait, garantáltan legközelebb is az Ön honlapjára fognak visszatérni.

Vegye igénybe cégünk, a Kampányfelügyelet Magyarország Kft. profi online marketinges csapatának szolgáltatásait, és győződjön meg Ön is a keresőoptimalizálás nyújtotta forradalmi lehetőségekről! Bátran lépjen velünk kapcsolatba!

 

Keresőoptimalizálás

 

Amit a keresőoptimalizálásról tudni érdemes

A keresőoptimalizálás célja, hogy az adott weboldal minél előrébb jelenjen meg a Google találatai között. Az emberek nagy többsége egy keresés során csak az első oldalon megjelenő találatokat veszi jobban szemügyre, sőt, a legtöbben csak az első három találatot nézik meg.

A keresőoptimalizálás a 90-es évek derekán kezdett kialakulni, és még napjainkban is folyamatosan fejlődik. Eleinte csak a kulcsszavak segítségével rangsorolták az oldalakat, ma már úgynevezett keresőrobotok feltérképezik az oldalakat, majd a kulcsszavak, a releváns tartalmak, a hasznos linkek és még számos más elem alapján döntik el, hogy az adott weboldal mennyire hasznos, vagy nem hasznos.

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. a keresőoptimalizálás szakértője! Vállalunk webszövegírást, linképítést, de bátran kereshet minket akkor is, ha új weblapot, esetleg webáruházat szeretne készíttetni! Kérje bátran ingyenes honlapelemzés szolgáltatásunkat, ha kíváncsi, hogy hogyan lehetne népszerűbb cége weboldala!

 

keresőoptimalizálás

 

Néhány gondolat a kulcsszavakról

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a potenciális ügyfelek könnyebben rátaláljanak az adott weboldalra – ahhoz, hogy ezt elérjük, megfelelő kulcsszavakra is szükség van!

Amennyiben Ön használ valamilyen keresőoldalt, akkor már találkozott a jelenséggel, hogy az emberek nem egy teljes mondatra keresnek rá általában, hanem csak bizonyos, őket érdeklő kifejezésekre. Ez alapján aztán a keresőmotor megállapítja, hogy mely weboldalak lehetnek relevánsak számukra. A honlap szöveges tartalmaiban feltüntetett kulcsszavak segítenek abban, hogy a keresők úgy ítéljék meg, hogy talán éppen az Ön szolgáltatásai után kutat a felhasználó!

Nem szeretne cikkeket írni, vagy egyszerűen nincs ideje ilyesmivel foglalkozni? Semmi gond, mi ezt is megoldjuk Ön helyett! Tartalombővítéssel kapcsolatban is érdemes minket keresnie, hiszen kollégáink tudják, hogy milyen az a webszöveg, ami segít elérni az Ön céljait!

Keressen minket bizalommal Ön is keresőoptimalizálásért, rendelkezésére állunk, hogy együtt sikerre vihessük a cégét!

 

keresőoptimalizálás

 

Közösségi oldalak az online marketingben

A jó reklámszöveg tömör, lényegre törő, cselekvésre ösztönöz, ugyanakkor kellő információ tartalommal rendelkezik ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést. A közösségi oldalakon nagyon gyorsan terjed az információ az emberek között, viszont ehhez az kell, hogy egy adott poszt, vagy hirdetés gyorsan és könnyen „fogyasztható” legyen.

Reklámfelületből manapság már megannyi található, sokféleképp hirdethetjük cégünk. Az internet által még több embert érhetünk el, könnyebben és gyorsabban, mint bármi másféle reklámfelülettel. A mai világban már hódítanak a közösségi oldalak, a lakosság nagyrésze megtalálható valamelyik portálon. A közösségi oldalak által gyorsan terjednek a hirdetések, hiszen az emberek megoszthatják azokat, és egyúttal értékelhetik is az adott szolgáltatást, terméket.

A közösségi oldalak használata könnyű, bárki kezelheti saját cége fiókját, de, hogy a reklám tényleg elérje hatását érdemes közösségi marketinggel foglalkozó cég segítségét kérnie! Ha szeretné cégét a  közösségi oldalakon hirdetni, akkor keressen fel minket az eredményes online marketing érdekében!

 

Közösségi oldalak az online marketingben

 

Népszerűsítse vállalkozását a világhálón is! – A keresőoptimalizálás története

Az internet számos hirdetési felületet tartogat vállalkozások számára, ezért mindenképp ajánlott ezzel az alternatívával élni, ha azt szeretnénk, hogy cégünk tevékenysége széles körben terjedjen. A korszerű lehetőségeknek köszönhetően szinte azonnal megtalálhat a célközönségünk, ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy megismerjük és kihasználjuk a keresőoptimalizálás előnyeit.

A keresőoptimalizálás, vagyis SEO, legfontosabb funkciója, hogy weboldalunkat minél előrébb, és előkelőbb helyre rangsorolja a kereső a találati listában. A keresőoptimalizálás 1993-ra vezethető vissza, ekkor jelentek meg az első keresők az interneten. Eleinte csak a honlapok tartalma és a tulajdonos által kiemelt kulcsszavak alapján rangsorolták az oldalakat, ezután már az határozta meg a találati lista sorba rendezését, hogy az adott weboldal milyen népszerűséggel bír a világhálón. A technológia fejlődésének köszönhetően később már azt is meg tudták figyelni a szakemberek, hogy a látogatók mennyi időt töltenek az oldalon, majd minden korábbi tényezőt figyelembe véve ötvözték a szempontokat, és így alakult ki napjaink keresőoptimalizáló módszere.

Ha Ön is szeretné vállalkozása népszerűségét növelni, bátran vegye igénybe keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat – a legkorszerűbb eszközöket vetjük be!

 

Népszerűsítse vállalkozását a világhálón is! – A keresőoptimalizálás története

 

A sikeres vállalkozás kulcsa: Az online marketing

Az online megjelenés és –  marketing jelentősége az utóbbi években igencsak megnőtt, köszönhető mindez az internet sokoldalúságának és gyorsaságának. Ha Önnek fontos a siker, és szeretne lépést tartani a korral, használja ki az online marketing lehetőségeit vállalkozása népszerűsítéséhez!

A legfőbb előnye az online marketingnek, hogy bármikor, menet közben is variálhatók a weboldalak, hirdetések, tájékoztató anyagok tartalma, így folyamatosan változatos promóciókkal lehet felhívni az ügyfelek figyelmét a vállalkozás szolgáltatásaira, termékeire!

Az online marketing főként kampányokra épül, amelyek elindításával könnyen megtalálható a célközönség, így még több ügyfél találja meg az igényeinek megfelelő szolgáltatásokat. Az online marketing sikere azonnal leellenőrizhető, a technikai háttérnek köszönhetően, ami lehetőséget biztosít arra, hogy betekintést nyerjen az adott kampány folyamataiba, így, ha a vártnál rosszabbul teljesít a hirdetés, máris módosíthatja tartalmát, hogy meghozza a kívánt eredményt!

Online marketing szolgáltatásokért keressen minket bizalommal!

A sikeres vállalkozás kulcsa: Az online marketing

 

Nem kapnak kellő figyelmet termékei vagy szolgáltatásai? Keresőoptimalizálás a válasz!

Manapság rengeteg vállalkozás dönt amellett, hogy termékeit vagy szolgáltatásait a világhálón keresztül népszerűsíti, hiszen számos pozitívumot lehet hallani arról, milyen előnyökkel is jár az interneten keresztül történő megjelenés. Sajnos a várt hatást sokszor nehéz elérni, ilyenkor pedig természetes, hogy a cégtulajdonos gondolkodóba esik, vajon mit lehetne másképpen csinálni a siker érdekében.

Aggodalomra semmi ok, hiszen a megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolná, ugyanis weboldala nem keresőoptimalizált, emiatt pedig a kereső sokkal hátrébb sorolja azt a találatok között. Vagyis ahhoz, hogy középpontba kerüljön a weblap, és a világhálón széles körben ismertté váljon vállalkozása, szükséges a profi keresőoptimalizálás.

Amennyiben Ön is élne a keresőoptimalizálás adta lehetőségekkel, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Szakértőink garantálják az ügyfélbarát, színvonalas szolgáltatást!

Nem kapnak kellő figyelmet termékei vagy szolgáltatásai? Keresőoptimalizálás a válasz!

 

A leggyakrabban elkövetett hibák a keresőoptimalizálás során

Aki hallott már az online marketing jelentőségéről, biztosan tudja, hogy keresőoptimalizálás nélkül nehéz sikereket elérni. Ezzel természetesen próbálkozhatunk egyénileg is, azonban jobban járunk, ha szakértőkre bízzuk, mert sok olyan hiba van, amit elkövetve visszafelé sülhet el a dolog. Nézzünk ezekre néhány példát!

 • Másolt tartalmak: a Google bünteti a duplikációt. A másik probléma ezzel, hogy a vevők szempontjából is megbízhatatlannak tűnik a cég, ha nem saját tartalmakkal van megtöltve az oldalunk.
 • Kulcsszavak halmozása: kellenek a kulcsszavak, de a kevesebb néha több! Csak akkor használjunk kulcsszót, ha a valóban illeszkedik a szövegkörnyezetbe!
 • Rossz linkek használata: ha linket építünk a szövegbe, figyeljünk rá oda, hogy egyrészt releváns oldalra mutasson, másrészt pedig elérhető legyen az oldal!
 • A honlap nem élvezhető mobilról nézve: a Google ezt is figyeli, és az ilyen oldalakat hátrébb sorolja.

A keresőoptimalizálást nem szabad elhanyagolni, azonban ha rosszul csináljuk, az csak még többet árt. Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza szakértőikre a feladatot!

54789296 - document search finding forms inspect letters concept

Share Button