Munkánk során alapvető célunk, hogy szolgáltatásaink segítségével az Ön vállalkozása minél sikeresebben érvényesüljön az interneten. Mindezt olyan eszközökkel érjük el, melyek folyamatosan javítják weboldala látogatottságát. Annak hatására, hogy nő a weboldala elérése, újabb és újabb vevőket juttatunk el Önhöz. Mondhatni kapcsolatot teremtünk a kínált termékek, szolgáltatások és a potenciális ügyfelek között.

Mi is az a linképítés?

A linképítés alapvetően azt jelenti, hogy munkánk révén elérjük, hogy weboldalához minél több releváns link mutasson. Az-az minél több felületen jelenjen meg weboldala, mely ez által növeli is annak rangsorolását a Google keresőrendszerében.

Ahhoz, hogy weboldalára releváns, azaz témába illő szövegkörnyezetben találjanak az érdeklődők, webszövegíróink az adott témában készítenek el tartalmakat, amelyek segítségével a Google is releváns linkként értékeli az Ön weboldalára mutató hivatkozást. Ezt azonban csak akkor érhetjük el, ha az elhelyezett linkek erős oldalakról mutatnak weblapjára.  Az által, hogy minél több ilyen hivatkozás érkezik az Ön oldalára, az előrébb kerül a keresőprogram rangsorában, így a folyamatos fejlesztéssel javíthatjuk helyezését.

Miért fontos ez?

Attól függően, hogy ebben a rangsorban hányadik helyen áll, azzal fordítottan arányos a megkeresésekből fakadó elérések száma. Pontosabban minél hátrébb szorul ebben a rendszerben, annál kevesebben jutnak el Önhöz és kínált termékeihez, illetve szolgáltatásaihoz.
A rangsor pedig azt hívatott jelenteni, hogy egy kulcsszavas megkeresés esetén,azok kerülnek az első oldalra, akik vagy fizetett hirdetésekkel, juttatták magukat a reklám területre, vagy azok, akiket a Google erős weboldalnak értékel az adott témában.

  • Szeretne Ön is az elsők között szerepelni?

  • Szeretné, ha még több ügyfél jutna el weboldalára?

  • Válassza linképítő szolgáltatásunk és a siker nem marad el!

Felmerülhet a kérdés, hogy miért lett ilyen nagy jelentőséggel bíró pont egy vállalkozás sikerének elérésében a látogatottság, illetve annak besorolása.

Mióta a különböző kutatások bebizonyították, de ezt egyéni tapasztalatainkból is ismerhetjük, hogy az átlag felhasználók ma már nem végeznek olyan jelentős kutatómunkát, ha egy terméket vagy szolgáltatást szeretnének igénybe venni. A keresőbe beírt kulcsszó alapján az első 2-3 oldal ajánlatait tekintik meg, majd ezekből választanak.  Ez pedig teljesen háttérbe szorítja azokat a vállalkozásokat, melyek nem rendelkeznek linképítő vagy egyéb keresőoptimalizáló szolgáltatásokkal.

Mi ebben nyújtunk segítséget ügyfeleink számára!

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és mi folyamatos munkánkkal elérjük, hogy weboldala az elsők között legyen!