Weboldal készítés   Webáruház készítés   Keresőoptimalizálás
Webdesign Webszövegírás Linképítés

Linképítéssel a látogatottság növelésért!

 

Munkánk során alapvető célunk, hogy szolgáltatásaink segítségével az Ön vállalkozása minél sikeresebben érvényesüljön az interneten. Mindezt olyan eszközökkel érjük el, melyek folyamatosan javítják weboldala látogatottságát. Annak hatására, hogy nő a weboldala elérése, újabb és újabb vevőket juttatunk el Önhöz. Mondhatni kapcsolatot teremtünk a kínált termékek, szolgáltatások és a potenciális ügyfelek között.

 

Mi is az a linképítés?

A linképítés alapvetően azt jelenti, hogy munkánk révén elérjük, hogy weboldalához minél több releváns link mutasson. Az-az minél több felületen jelenjen meg weboldala, mely ez által növeli is annak rangsorolását a Google keresőrendszerében.

 

ingyeneshonlapelemzes

 

Ahhoz, hogy weboldalára releváns, azaz témába illő szövegkörnyezetben találjanak az érdeklődők, webszövegíróink az adott témában készítenek el tartalmakat, amelyek segítségével a Google is releváns linkként értékeli az Ön weboldalára mutató hivatkozást. Ezt azonban csak akkor érhetjük el, ha az elhelyezett linkek erős oldalakról mutatnak weblapjára.  Az által, hogy minél több ilyen hivatkozás érkezik az Ön oldalára, az előrébb kerül a keresőprogram rangsorában, így a folyamatos fejlesztéssel javíthatjuk helyezését.

 

Hívjon most! 06 70 426 94 62

 

 

Miért fontos ez?7

Attól függően, hogy ebben a rangsorban hányadik helyen áll, azzal fordítottan arányos a megkeresésekből fakadó elérések száma. Pontosabban minél hátrébb szorul ebben a rendszerben, annál kevesebben jutnak el Önhöz és kínált termékeihez, illetve szolgáltatásaihoz.
A rangsor pedig azt hívatott jelenteni, hogy egy kulcsszavas megkeresés esetén,azok kerülnek az első oldalra, akik vagy fizetett hirdetésekkel, juttatták magukat a reklám területre, vagy azok, akiket a Google erős weboldalnak értékel az adott témában.

 

Szeretne Ön is az elsők között szerepelni?

Szeretné, ha még több ügyfél jutna el weboldalára?

Válassza linképítő szolgáltatásunk és a siker nem marad el!

 

ingyeneshonlapelemzes

 

Felmerülhet a kérdés, hogy miért lett ilyen nagy jelentőséggel bíró pont egy vállalkozás sikerének elérésében a látogatottság, illetve annak besorolása.

 

Hívjon most! 06 70 426 94 62

 

Mióta a különböző kutatások bebizonyították, de ezt egyéni tapasztalatainkból is ismerhetjük, hogy az átlag felhasználók ma már nem végeznek olyan jelentős kutatómunkát, ha egy terméket vagy szolgáltatást szeretnének igénybe venni. A keresőbe beírt kulcsszó alapján az első 2-3 oldal ajánlatait tekintik meg, majd ezekből választanak.  Ez pedig teljesen háttérbe szorítja azokat a vállalkozásokat, melyek nem rendelkeznek linképítő vagy egyéb keresőoptimalizáló szolgáltatásokkal.

 

A linképítés működéséről

A linképítés működésérőlA linképítés az off site keresőoptimalizálás kategóriájába tartozik. Ez azt jelenti, hogy ide tartoznak az olyan SEO elemek, amelyek az adott honlapon kívül igyekeznek erősíteni a weblapot. A linképítés a weblapra próbál egy erősebb linket szerezni. Mi ennek a célja? Természetesen az, hogy minél több internetező jusson el a céloldalra.

A honlap címe a sikeres linképítés végére már nem csupán a keresőkben fog megjelenni, hanem más honlapok is hivatkozni fognak rá. Ahhoz, hogy a linkekre minél többen kattintsanak rá, az kell, hogy olyan környezetben jelenjen meg, ami a honlap, illetve annak szolgáltatásai, termékei számára releváns. Így egyre több, a honlap célcsoportjába tartozó ember fog rátalálni, rákattintani és eljutni a szóban forgó honlapra.

A tudatos, kitartó és sikeres linképítés eredményeképpen nem csupán a vállalkozás lesz sikeresebb, népszerűbb és ismertebb a látogatók körében, de feljebb is kerül a Google listáján.

Forduljon hozzánk bizalommal és tapasztalja meg a sikeres linképítésben rejlő lehetőségeket.

 

Linképítés, a megkerülhetetlen marketing eszköz

Linképítés, a megkerülhetetlen marketing eszközHogyan tehetjük a weboldalunkat fajsúlyosabbá, ismertebbé, népszerűbbé és sikeresebbé? Az összes kérdésre egy válasz biztosan létezik, amit megemlíthetünk, ez pedig nem más, mint a linképítés.

 

A linképítést szó szerint is vehetjük, hiszen valóban olyan tevékenységről van szó, ahol egyik dolog a másikra épül. A lényege, hogy a linkeket úgy kötjük össze, hogy az egyik oldal linkje a mi weboldalunkra mutasson. Ennek eredményeképpen a keresők úgymond jobban fogják preferálni a mi weblapunkat.

 

Kezdetben elég akár 1-2 link is egy kezdő oldal számára, de aztán muszáj elkezdeni a linképítést, és tovább fejleszteni azt. Fontos szem előtt tartani, hogy napjainkban a linkmarketingnek is szerves részévé vált a közösségi média. Ez az a platform, ami kihagyhatatlan, és ami még mindig valóságos aranybányát jelent.

 

Amennyiben profik segítségét szeretné igénybe venni, és sikeres linképítésre van szüksége, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe linképítő szolgáltatásainkat!

 

Mi ebben nyújtunk segítséget ügyfeleink számára!

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és mi folyamatos munkánkkal elérjük, hogy weboldala az elsők között legyen!

 

Share Button