Weboldal készítés   Webáruház készítés   Keresőoptimalizálás
Webdesign Webszövegírás Linképítés

Egy jól működő webáruházra van szüksége?

 

Akkor nálunk a legjobb helyen jár, ugyanis megtervezzük, elkészítjük, sikerre visszük webáruházát, profi szakemberekkel, kedvező árak mellett, folyamatos akciókkal!

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy azokba a boltokba tér be szívesen, melyeknek megnyerő és tetszetős a kirakata. Valójában ez az interneten sem működik másképp. Mi ezt a kellemes környezetet teremtjük meg Önnek.

Nem működik megfelelően a webáruháza? Alacsony a látogatottsága? Nálunk a probléma megoldásának kulcsa!

Kijavítjuk rosszul működő, sikertelen, érdeklődéshiányos webáruházát!

Amit biztosítunk:

 • egyedi, igényes arculat,
 • átlátható navigáció,3
 • páratlan minőség,
 • egyszerű kezelhetőség vásárlói oldalról,
 • egyszerű kezelhetőség adminisztrátori oldalról,
 • bővíthető webáruház,
 • korlátlan termékszám,
 • kedvező árak,
 • profi szakemberek,
 • rövid határidő,
 • hatékony vevőkezelés,
 • vásárlásra ösztönzés,
 • díjmentes tanácsadás.

 

ingyeneshonlapelemzes

 

Cégünk maximálisan egyedi designokat tervez, tehát nem használunk sablonszerű másolt arculatokat!

Gondosan, minden részletet alaposan kidolgozva készítjük el az Ön webáruházát, három lépésben:

 • Tervezés: konzultáció a megrendelővel, funkciók meghatározása, arculat kialakítása.
 • Programozás: programozási feladatok, az arculati és grafikai elemek összeillesztése, adatok feltöltése.
 • Átadás: a webáruház tesztelése, projekt lezárása.

Egy jól működő webáruház a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • egyedi arculat,
 • átlátható elrendezés,
 • egyszerű használat,
 • folyamatosan frissülő kínálat,
 • naprakész információk,
 • vevőszolgálat.

Hívjon most! 06 70 426 94 62

 

Mit kell tennie annak érdekében, hogy az Ön webáruháza is rendelkezzen ezekkel a tulajdonságokkal?

Először is: lépjen kapcsolatba velünk! Mi megtervezzük egyedi webáruházát, vagy a meglévő hibáit felmérjük. Ezután egy konzultáció keretén belül egyeztetünk az igényeket illetően. Végül elkészítjük webáruházát, hogy egy sikeres webshop tulajdonosa lehessen.

 

Cégünk 100%-os garanciát vállal, az idő közben felmerülő hibákat díjmentesen orvosolja!

Kérjen díjmentes tanácsadásunkat!

Ha a következő egy hónapban szerződést köt velünk, 10% kedvezménnyel ajándékozzuk meg!

Ne szalassza el ez a páratlan lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal! 

 

ingyeneswebaruhazelemzes

Szeretne több ügyfelet elérni?

keresobaratoldal.huNapjainkban egyre jelentősebb szerepet kap a kereskedelemben is az internet, a technika világa. A legtöbb üzlet rendelkezik saját weboldallal, egyben webáruházzal is.

Ma már sajnos nem elég, ha az üzlet csak, mint fizikai bolt létezik, hiszen az emberek többsége úgy indul neki bármilyen termék vásárlásának, hogy rákeres az interneten, hogy pontosan hova, milyen boltba is érdemes mennie. Az ilyen vásárlóknál nincs esélye egy saját weboldallal nem rendelkező cégnek, ezzel jelentős számú potenciális vásárlótól esik el. Mindemellett jelentős többletbevételre tehet szert webáruház működtetésével, melynek segítségével a távol lakó, utazni nem akaró vagy nem tudó ügyfeleit is könnyedén kiszolgálhatja.

Válassza weboldalkészítő szolgáltatásunkat, vagy ha már rendelkezik saját honlappal, vegye igénybe webáruházkészítő tevékenységünket! Az általunk készített webáruház átlátható, könnyen használható és vásárlásra ösztönző! Munkatársaink szívesen segítenek egyedi arculat tervezésében és kialakításában is!

 

Miért érdemes webáruházat indítani?

Keresőbarát oldalAz internet ma már szinte mindenki számára elérhető hazánkban, és nagyon sokan élnek a lehetőséggel, hogy a világhálón keresztül szerezzék be a szükséges holmikat. Éppen ezért cégvezetőként érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon nem lenne-e hatékonyabb az eladás, hogyha webáruház is kapcsolódna a weboldalunkhoz? A kérdésre egyértelmű igennel válaszolhatunk.

Szeretne Ön is még hatékonyabb lenni az eladások területén? Akkor bízza a webáruház készítést ránk! Amennyiben profi szakemberek segítségét veszi igénybe, úgy nem kell tartania attól, hogy az új eladási felületre hiába ruházott be. Kollégáink gyakorlatának és szaktudásának köszönhetően a webáruház készítés könnyű és gyors, Önnek pedig már csak a megrendelőkkel kell foglalkoznia.

Ne feledje, ha minket választ, akkor nem csak a webáruház készítésében merül ki a végeredmény! Mi segítünk, hogy sikerre is vihesse az internetes boltját és megtartsa a vásárlókat! Keressen minket bizalommal Ön is és nem fog csalódni!

Webáruház készítés: Mire ügyeljünk?

webáruház készítésEgy sikeresen megtervezett és kivitelezett webáruház nagymértékben fellendítheti a vállalkozás sikerét, nőhet a profit, gyarapodhatnak a vásárlók, megindulhat a terjeszkedés. Mindez persze csak akkor borítékolható, ha az elkészült webáruház minden elvárásnak megfelel. A következő hibák elkövetése például homlokegyenest ellenkező eredményeket hozhat.

A rossz minőségű termékfotó nem csupán megnehezíti a vásárlók dolgát, mert ez az egyik legfontosabb támpontjuk az online vásárlás folyamán, de a webáruház üzemeltetőinek igényességéről is negatív képet fest. A pontokba szedett termékjellemzők praktikusak ugyan, de személytelenek. Az egyedi hangvételű, kreatívabb szövegek meggyőzőbbek, vásárlásra ösztönöznek. A webáruház készítésénél a nyitólap kulcsfontosságú. Az sem jó, ha túlzsúfolt, de az sem, ha a látogató számára nem tartalmaz érdemi információt, érdekes akciót, és így tovább. A termékoldalt ne zsúfoljuk túl bannerekkel, linkekkel reklámokkal, különben elvonják a figyelmet a vásárlás gombról és a lényegről!

Bízza ránk webáruháza elkészítését, és ezeket a hibákat biztosan nem fogja észlelni saját honlapján!

Ezek a tökéletes webáruház ismérvei

Ezek a tökéletes webáruház ismérveiWebáruház készítés során nem elég csupán a termékekről gondoskodni, számtalan dologra kell odafigyelni az online értékesítési felület kialakítása és megvalósítása körül is. A látogatók ugyanis az első néhány másodpercben eldöntik, hogy megbíznak-e az ott látogatottakban és maradnak-e az oldalon vagy azonnal bezárják azt. A webshop készítés azonban sokkal többet kíván, mint egy e-kereskedelmi felület, ahol vásárolni lehet. Célja kell, hogy legyen a figyelemfelkeltés, a könnyű navigáció, a megfelelő tájékoztatás és az egyszerű kezelhetőség is.

Bízza ránk webáruházának megtervezését és elkészítését, hogy kedvező áron jusson egy egyedi igények szerint felépülő, átlátható és igényes online értékesítési felülethez! A rövid határidővel megvalósított munkáinkhoz díjmentes tanácsadást, hatékony vevőkezelést és egyszerűen kezelhető adminisztrátori felületet biztosítunk a 100%-os garancia mellett.

Legyen Önnek is egy jövedelmező webáruháza, amivel termékeit egyszerűen, biztonságosan és megbízhatóan értékesítheti! Keressen bennünket bizalommal webáruház készítés kapcsán!

A minőségi termék nem garancia a sikeres webáruházra!

A minőségi termék nem garancia a sikeres webáruházra!Sokan úgy gondolják, hogyha bevezettek egy terméket a piacra, és sikerre is vitték azt, akkor, ha létrehoznak egy webshopot, az magától menni fog. Nos, ez sajnos nem így van! Nézzük, mik a leggyakrabban elkövetett, végzetes hibák a webáruház készítés során!

Kevés, vagy rossz tájékoztatás a termékekről: bármit is szeretnénk eladni, ne csak képpel illusztráljuk, hanem írjuk is le, részletesen! A leírást természetesen ne egy másik oldalról másoljuk ki, mert így csak hátrébb sorol minket a Google, hanem a legjobb, ha saját magunk írjuk meg. Ha nagyon sok termékünk van, akkor készítsünk a termékcsoportokhoz tartalmat, vagy legalább a főbb termékekhez. Fordítsunk rá figyelmet, hogy a webáruház készítésekor azon belül se legyen duplikált tartalmunk. Vagyis ne jelenítsük meg ugyanazt a tartalmat több aloldalon is.

Figyeljünk oda arra is, hogy a termék oldalának URL-je is legyen keresőoptimalizált, azaz maga az URL cím tartalmazza a termék nevét, és a kulcsszót is!

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is webáruház készítésével kapcsolatban megadott elérhetőségeinken, hiszen szakértő kollégáink minden hibalehetőséggel tisztában vannak!

 

Korszerű és átlátható online shopot szeretne? Bízza ránk a webáruház készítést!

Korszerű és átlátható online shopot szeretne? Bízza ránk a webáruház készítést!Egy rendezett és átlátható üzlethelyiség pozitív benyomást kelt tulajdonosáról és magáról a cégről. Nincs ez másképp egy online shop esetében sem, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a webáruház készítésre. Ha Ön is tisztában van azzal, hogy az interneten is szükség van az átlátható, rendezett termékkínálat biztosítására, bízza ránk a webáruház készítést!

A webáruházak készítése terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, ezt a megszerzett tudást pedig folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, ennek köszönhetően magas színvonalú szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Munkánk során figyelembe vesszük a manapság uralkodó elvárásokat és trendeket, továbbá ügyfeleink igényeit és mindezeket összevetve korszerű, átlátható online shopot alakítunk ki megrendelőinknek.

A webáruház készítésekor minden apró részletre odafigyelünk, hiszen csak így lehet tökéletes a végeredmény. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Share Button