Weboldal készítés   Webáruház készítés   Keresőoptimalizálás
Webdesign Webszövegírás Linképítés

A zöld webdesign lehetőségeiről bővebben

webdesignA környezettudatos szemléletmód ma már az élet minden területén aktuális, még a webdesign világában is. Miért van szükség rá a honlap tervezésben és mit tehetünk, hogy „zöldebb” legyen a honlapunk?

 

Az talán nem olyan meglepő, hogy magának a webnek is van ökológiai lábnyoma. Gondoljunk csak bele, hogy mindenhez, amit a weben hozunk létre és használunk, így a webdesignhoz is rengeteg energiát használnak fel a szakemberek, a böngészéshez pedig a felhasználók. A szerverek működtetése nagy mennyiségű energiát emészt fel.

 

Az energiatakarékos webdesign megvalósításába beletartoznak olyan magától értetődő dolgok is, mint a jól megtervezett honlap. A felhasználónak nem kell keresgélnie, így nem használ annyi áramot. Az optimalizált fotók és videók felhasználása szintén környezettudatos lépés a webdesignban.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha professzionális honlaptervezésre, innovatív webdesignra van szüksége! Elérhetőségeinken igényelhet személyre szabott árajánlatot!

 

A stílusos webdesign segít vonzóbbá tenni a weboldal tartalmát!

stílusos webdesignA weboldal egy cég arculatának a része, sok mindenről árulkodik, de nem mindegy, hogy pozitív, vagy negatív dolgokról. A stílusos webdesign képes a céget előre vinni, hiszen közvetíti, azt, hogy milyen minőséget képvisel, amivel a célcsoportot is könnyebben magához tudja vonzani.

 

A stílusos webdesign önmagában is dekoratív és esztétikus, amire jó ránézni, tehát a weboldalon marasztalja a látogatókat. Nem elég, ha egy vállalkozás prémium kategóriát képvisel, ha a termékei, vagy szolgáltatásai jók; ezt kell tükröznie a weboldalnak is! Egy jól eltalált, stílusos webdesign tulajdonképpen úgy is funkcionál, mint egy ízléses csomagolás, ami kedvet csinál ahhoz, hogy tovább bontogassunk, és megnézzük, hogy mit rejt a színes papírréteg.

 

Ha úgy érzi, hogy profi segítségre van szüksége a weboldala stílusos webdesign-jának elkészítéséhez, vagy kérdése lenne, keressen bennünket megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot is!

 

Megnyerő külső – stílusos webdesign!

 

Minden cégnek van egy sajátos stílusa, mely valamennyi felületen, ahol megjelenik, képviseli a vállalkozást. Ennek az arculatnak a legfőbb jellemzője, hogy eredeti és kreatív, olyan, ami magával ragadja a tekintetünket és emlékezetünkbe vési a cégnevet. Egy egyedi arculattal kitűnhet a cégek szürke tömegéből, ezzel még több potenciális ügyfél és vásárló érdeklődését felkeltve, illetve ennek segítségével megelőzve a konkurenciát.

 

5

Érdeklődjön! 06 70 426 94 62

 

A saját stílusra elsősorban figyelemfelkeltés céljából van szükség, azért, hogy egyetlen jellegzetes logóból, egy képből, egy szlogenből tudjuk, melyik céggel találtuk szembe magunkat. Egy egyedi arculattal kitűnhet a cégek szürke tömegéből, ezzel még több potenciális ügyfél és vásárló érdeklődését felkeltve, illetve ennek segítségével megelőzve a konkurenciát.

 

Napjainkban, amikor az internet behálózza életünket, a honlapok kiemelt szerephez jutnak. Ha érdeklődünk valami iránt, szükségünk lenne valamire, szinte minden esetben az internethez fordulunk segítségért, a világhálón kezdjük a kutatást. Manapság már talán nem túlzás azt állítani, hogy minden nagyobb cég rendelkezik saját honlappal, mely mai világunkban valóban nélkülözhetetlen reklámeszközként és információs forrásként egyaránt. Azonban jelen lenni a világhálón önmagában nem jelent előnyt a konkurenciával szemben!

 

ingyeneshonlapelemzes

 

Mint minden, a cég által képviselt fórumon, a weboldalon is tükröződnie kell a sajátos stílusnak. Egy jó honlappal szemben támasztott alapvető követelmény az átláthatóság, ezáltal könnyebb az eligazodás az egyes aloldalak között, ugyanakkor nem szabad megfeledkezni az egyedi arculatról sem, mely tükröződik a színvilágban, betűtípusban, logó és szlogen használatban, de akár a szövegalkotásban és képi világban is. A webdesign feladata mindezeknek a követelményeknek eleget tenni, a célközönség tetszését és szimpátiáját elnyerve, ezáltal nagyobb sikerekhez juttatva a céget.

 

Hívjon most! 06 70 426 94 62

 

Csapatunk képzett és tapasztalt szakemberei jártasak az informatika és a marketing területén, ezáltal pontosan tisztában vannak vele, milyen eszközökkel ragadhatják meg a figyelmet és ezt hogyan valósíthatják meg a weboldalon. Otthonosan mozgunk a webdesign világában, emellett gyors és megbízható munkát végzünk, hiszen számunkra ügyfeleink elégedettsége jelenti a sikert.

 

A stílusos webdesign fontosságáról

A webdesign fontos eleme egy honlapnak, hiszen ez ad illusztrációt az oldalon található tartalomhoz. Sokan nem tulajdonítanak neki elég nagy figyelmet, mert úgy gondolják, a látogatók csak a tartalomra figyelnek.

Ez hatalmas tévedés!

A marketing szakmában, de általában az online felületeken tendencia, hogy a stílusos webdesign megfogja, a tartalom ott tartja az olvasót az oldalon. Ha a látogató rákattint az Ön honlapjához tartozó linkre, akár két másodperc múlva be is zárhatja azt. Ennyi időre van ugyanis szüksége ahhoz, hogy megállapítsa, szeretne-e továbbra is az oldalon maradni. Két másodperc kevés ahhoz, hogy elolvassa a tartalmat, így csakis egy stílusos webdesignnal érhető el, hogy tovább böngésszen.

Egy egyedi arculat készítésekor szakembereink figyelembe veszik az oldal készítőjének igényeit, és természetesen azt is, hogy mi a célja az adott honlapnak. Az arculat kialakítás rendkívül fontos, hiszen ez határozza meg az egész weboldal stílusát, ez ad neki egyedi jelleget és különíti el a versenytársaktól. Egy lenyűgöző, stílusos webdesignnal Ön is elérheti, hogy kiemelkedjen a tömegből, és még több olvasót, vásárlót vonzzon be oldalára!

Válasszon minket! Mi vállaljuk egyedi arculat készítését és egy stílusos webdesign kialakítását! Garantáljuk, hogy látogatói száma jelentősen megemelkedik majd! Keressen minket elérhetőségeinken és kérje ingyenes honlap elemzésünket!

Ha igényes és egyedi weboldalt szeretne, bízza ránk a webdesign-t!

Ossza meg velünk elképzeléseit, hogy még nagyobb sikerekkel gazdagíthassuk cége nevét!

 

ingyeneshonlapelemzes

Milyen a jó arculat?

Milyen a jó arculat?

Mindenekelőtt olyan, ami csak az adott cégre jellemző. Ez nem csak olyan vállalkozások esetében örök érvényű szabály, amelyek nagy konkurenciával bírnak a piacon, hanem minden cég számára kiemelt jelentőségű.

 

Az elsődleges feladat egy jó logó készítése – ez fog a későbbiekben alapul szolgálni minden más elemhez, így a stílusos webdesign kialakításához is. Sokan úgy gondolják, hogy minél színesebb egy logó, vagy minél bonyolultabb kialakítású, annál különlegesebb – pedig ez hatalmas tévedés. A jó logó és az egyedi arculat kevés színből áll, egyszerű, de lényegre törő formákkal dolgozik, ezáltal válik egyben figyelemfelkeltővé és megjegyezhetővé is az érdeklődők számára.

 

Alapvető szabály, hogy ne bonyolítsa túl! Ha szakembereinkre bízza a webdesignt, akkor olyan eredményt fog kapni, amely maximálisan megfelel az elvárásoknak.

 

Ne feledje, cégünk szakembereire nem csak az arculat tervezést bízhatja, hanem kérheti webszövegírási szolgáltatásunkat is, melynek segítségével honlapja nem csak a külcsín tekintetében, hanem tartalmilag is azt fogja szolgálni, hogy minél több megrendelő találjon el Önhöz.

 

Döntsön az egyedi arculat készítés mellett, és hívjon minket még ma!

 

Friss webdesign trendek ma

Friss webdesign trendek ma

Az online marketing eszközei igen változatosak, minden vállalkozás megtalálhatja közöttük az arculatukhoz és céljaikhoz leginkább testhez álló lehetőségeket. Azonban egy valami nem hiányozhat egyik online marketinges eszköztárból sem, ez pedig természetesen a stílusos és modern weblap.

 

Azok, akik az idei évben is éberen követik a trendeket, tudják, hogy a divatos honlap design egyik népszerű irányelve a minimalizmus. A letisztult megjelenés már a tavalyi évben is elsöprő sikert aratott és még mindig nagy népszerűségnek örvend. Nagy térközök jellemzik, csakis a lényegre fókuszál, a finom színátmenetek és az átláthatóság áll a középpontban.

 

Ami a betűtípusokat illeti, már egyre többen mernek egyedi tipográfiát használni. Korántsem izgalmas a meglévő fontokból válogatni, a merész, vad típusoké az idei év.

 

A minőség mindenek felett – terjedőben vannak a HD minőségű képek és videók. Egy modern webdesign kialakításánál nem lehet figyelmen kívül hagyni a minőségi, többféle felületen is megjeleníthető megoldásokat. A kártya alapú elrendezést a Pinterest vezette, mostantól a stílusos webdesign sajátja. Végül a CSS animációk sem maradhatnak le, amelyek látványosak, egyediek és segítik az interaktivitást is.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, döntsön a profi és egyedi webdesign mellett!

 

Milyen a jó mobil webdesign?

 

Milyen a jó mobil webdesign?Milyen egy ütős weboldal, hogyan néz ki egy sikerre hivatott webdesign? Egy honlap megtervezésénél figyelembe kell venni, hogy bármilyen jónak tűnik egy saját ötlet, ha nem szolgálja a felhasználók érdekeit, nem érünk vele semmit. Gyönyörű képek, lenyűgöző koncepció, ötletes megoldások. Mit sem ér, ha a lényeg nem jön át, vagyis a honlapra látogató nem tudja gyorsan és egyszerűen megszerezni azt az információt, ami őt érdekli.

 

Ennek megfelelően ma már egy a modern trendeket követő weblap tulajdonos nem hagyhatja ki, hogy a honlapja mobilbarát legyen. Akik mobilról szeretnék elérni a honlapot, azok valóban szeretnek naprakészek lenni, mindent gyorsan, percek alatt megtudni. Egy ilyen webdesign ennek megfelelően átlátható, letisztult, egyszerű, lényegre törő, releváns menüpontokkal és információkkal ellátott online felület. Fontos, hogy az oldal struktúrája felhasználóbarát legyen, és egy érintőképernyős felületen is egyszerűen lehessen navigálni.

 

Keressen minket bizalommal egy modern webdesign megalkotásához!

 

Egyedi arculat készítése: emelkedjen ki a tömegből!

 

Egyedi arculat készítése: emelkedjen ki a tömegből!Az internetes jelenlét alapvető dolognak számít, egy cég ma már nem engedheti meg magának, hogy ne legyen weboldala, ne legyen Facebook oldala, ne készítsen online marketing kampányokat. Ezzel nagyot tud előre lépni abban, hogy hányan ismerik, mennyi új ügyfelet szerez, milyenek az eladásai.

 

Ám nemcsak a marketing számít, de az egyedi megjelenés is. Az Ön weboldala milyen? Amennyiben nem biztos benne, hogy megfelelő, keressen fel minket bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat weboldal készítéssel kapcsolatban! Egyedi arculatot készítünk Önnek, olyat, ami távol áll a sablonostól, az unalmastól és a fantáziátlantól. Olyan weboldalt javasolunk, ami vállalkozásához, szolgáltatásaihoz és céljaihoz tökéletesen illeszkedik, amivel azonosulni tud, ami karakteres és mással összetéveszthetetlen.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és mi gondoskodunk arról, hogy kitűnjön az internetes weboldalak sűrűjéből, elkészítjük egyedi arculatát!

 

Stílusos webdesign? Számít az első benyomás során!

 

Stílusos webdesign? Számít az első benyomás során!

Az online marketing szakemberek nem győzik hangsúlyozni a stílusos webdesign szerepét, hiszen egy rendezett és kreatív honlap több látogatót, ezáltal ügyfelet is vonz, mint egy összecsapott, rendetlen, idejétmúlt weboldal. Ha Ön úgy érzi, hogy vállalkozásának online megjelenésére ráférne egy kis korszerűsítés, bízza ránk weboldala arculatát!

 

Hogyha minket választ, garantáljuk, hogy honlapjával Ön és ügyfelei is elégedettek lesznek, ugyanis szakembereink ismerik a manapság uralkodó arculati trendeket, amelyektől a webdesign stílusossá válhat, ezáltal pedig ízléses és látványos weboldalra tehet szert. Természetesen szakembereink a weboldal arculat tervezése során nemcsak a design elemekre fordítanak kellő figyelmet, hanem a honlap rendezettségére és átláthatóságára is, hiszen tudjuk, hogy mennyire elkeserítőek azok a weboldalak, melyek felületén szinte képtelenség kiigazodni az arculati elemektől.

 

Az arculat tervezésért és a weblap elkészítéséért vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb, legyen tulajdonosa egy stílusos és sikeres honlapnak!

Share Button