Weboldal készítés   Webáruház készítés   Keresőoptimalizálás
Webdesign Webszövegírás Linképítés

Tökéletesen működő, látványos weboldalt szeretne?

 

Mi olyan weblapot készítünk Önnek, amely minden figyelmet felkelt.

Minden cég és vállalkozás sikeres működéséhez ma már elengedhetetlen kellék a tökéletes weboldal. Cégünk profi szakemberekkel dolgozik, így 100%-os garanciát tudunk biztosítani az Ön igényeinek leginkább megfelelő weblap elkészítésére. Ha a már meglévő weboldala nem megfelelően működik, mi megvizsgáljuk és kijavítjuk a hibákat!

Hívjon most! 06 70 426 94 62

Miben is tudunk Önnek segíteni?

1

 • megtervezzük a weboldalt
 • a már meglévő, de hibás vagy rosszul működő weboldalt kijavítjuk
 • jobb helyezést biztosítunk a keresőkben
 • növeljük weboldala látogatottságát

Ön tudja, milyen egy jól működő weboldal?

 • tükrözi a cég arculatát
 • már első ránézésre kifejezi a cég profilját
 • felkelti a célcsoport érdeklődését

Egy honlap akkor hatásos, ha:

 • elég figyelemfelkeltő ahhoz, hogy a látogató elolvassa a szlogent, címsort, első bekezdéseket, és nem kattint azonnal tovább
 • kiváltja a célcsoportból azt a hatást, ami a kitűzött cél eléréséhez szükséges
 • de nem annyira harsány, hogy elvonja a figyelmet a tartalomtól, mégis átadja a kívánt üzenetet

ingyeneshonlapelemzes

Nézze meg a már meglévő honlapját, vagy gondolja végig az elképzeléseit! Tegye fel a kérdést, hogy megvannak-e a következő szempontok!

 • Pozitív az első benyomás? Vonzó a megjelenés és megfelelő a színvilág?
 • Azonnal kivehető a cég foglalkozási köre?
 • A termékek, szolgáltatások minőségének megfelel a weboldal?
 • Összhangot tükröznek a szöveg, háttér és a képek színei?
 • Megfelelő az összhang és a design?
 • Azt a hatást váltja ki, amit szeretnénk?

Ha úgy gondolja, hogy valami hiányzik vagy nem megfelelő a weboldalát illetően, van egy jó hírünk! Mi olyan weboldalt készítünk Önnek, amely az összes szempontnak kivétel nélkül megfelel, így garantálva oldala sikerességét. Bármilyen problémája merüljön is fel, mi biztosítani tudjuk a megoldást!

 

Önnek mindenképp szüksége van ránk, ha weboldala:

2

  • nem megfelelően működik,
  • nem sikeres,
  • nincs összhangban cége tevékenységével,
  • nem rendelkezik a megfelelő designnal.

Amit kínálunk:

 • egy tökéletesen működő weboldal
 • 100%-os technikai garancia
 • megbízható munkavégzés
 • kedvező árak
 • egyedi design
 • szabványok betartása
 • profi szakemberek

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, mivel most egy hónapig kedvezményesen tervezzük meg vagy javítjuk ki weboldalát!

Küldje el nekünk már meglévő weboldalát, és díjmentesen felmérjük a problémákat!

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, lépjen velünk kapcsolatba most! 

 

ingyeneshonlapelemzes

 

 

Új vállalkozást indít? Kezdje a weboldalkészítéssel!

weboldalkészítésA XXI. században szinte minden az internetre épül: ezen keresztül tartjuk a kapcsolatot az ismerősökkel, és az online világhoz fordulunk, ha valamit meg szeretnénk tudni, vagy épp egy terméket, szolgáltatást keresünk. Azonban mégis sokszor előfordul, hogy az induló vállalkozások tulajdonosai nem tartják elsődlegesen fontosnak a weboldalkészítést. Sokan úgy vannak vele, hogy majd, ha beindult a cég, és lesz elég bevételük, akkor fektetnek be a weboldalkészítésbe, ez azonban nagy hiba, hiszen így a legnagyobb reklámfelület marad kihasználatlanul.

Javasoljuk, hogyha vállalkozást szeretne indítani, akkor az első lépések közé iktassa be a weboldal készítését, így már a kezdetektől élvezheti az online marketing előnyeit, a befektetett összeg pedig sokkal hamarabb megtérül. A cég gyorsabban felfuttatható, a növekvő bevételt pedig újra és újra visszaforgathatja majd.

Forduljon hozzánk bizalommal, cégünk kedvező áron vállal weboldalkészítést! Kérje ajánlatunkat, és bízza ránk magát!

 

Miért bízza profikra a weboldalkészítést?

weboldalkészítésAz internet világában egy vállalkozásnak fontos, hogy legyen saját weboldala, hiszen így a világhálón keresztül is könnyedén megismerkedhetnek az emberek a cég szolgáltatásaival, termékeivel. Ahhoz, hogy könnyedén tudjanak az érdeklődők tájékozódni, pozitívan értékeljék a látottakat, és még indíttatást is érezzenek ahhoz, hogy igénybe vegyék a szolgáltatásokat vagy vásároljanak, a weboldalkészítést mindenképp ajánlott profikra bízni.

Egy tapasztalt weboldalkészítő szakember tisztában van azokkal a tényezőkkel, amik elősegítik a honlap sikerességét. Ebben az esetben szerkezetileg és esztétikailag is úgy épül fel a weboldal, hogy az könnyen átlátható, informatív és pozitív benyomást kelt az érdeklődőkben, egyúttal pedig felhívja a figyelmet a vásárlásra vagy a szolgáltatás igénybevételére.

Cégünknél gyakorlott, képzett szakemberek dolgoznak, akik kifogástalan munkát végeznek weboldalkészítés terén is. Ha szeretné kollégáink közreműködését kérni a weboldalkészítésben, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

A stílusos webdesign és a mai trendek

stílusos webdesignA saját weblap megtervezésekor elsődlegesen azt a szempontot kell figyelembe venni, hogy a cég arculatával harmonizáljon. Az arculatot kell kiegészítenie, abba belesimulnia, valamint illeni a szolgáltatás, a termék, a célközönség jellemzőihez.

Alapvetően a stílusos webdesign több, fő téma köré épülhet, amiket aztán saját ötletek, aktuális trendek alapján lehet végleges formára fejleszteni. Létezik material, flat, retro, vintage, grunge, minimal és realisztikus webdesign is.

A legújabb trendeket követve egyértelművé válik, hogy a vintage, a retro, valamint a minimál design az, ami ma divatosnak és stílusos webdesignnak, egyúttal előremutatónak is számít. Mindegyik webdesign stílusnak megvannak a maga jellegzetes stíluselemei, hangulata, ami alapján ki lehet választani, hogy melyik ideális a megrendelő arculatához.

Amennyiben stílusos webdesignt szeretne rendelni, keressen fel minket bizalommal és legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike! A részletekről feltüntetett elérhetőségeink egyikén érdeklődhet!

 

Még nincs weboldala? Elkészítjük!

weboldal készítésA mai világban elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás az interneten is elérhető legyen, ennek ellenére több olyan cég is van, amik nem találhatóak meg a világhálón. Ezt a hiányosságot az érintett cégvezetőknek kell pótolni, hiszen ez a vállalkozás érdekeit szolgálja. Ha az Ön cégének sincs weboldala, vagy van, de nem elégedett a kinézetével és az átláthatóságával, keressen bennünket, és elkészítjük az igényeinek megfelelő honlapot!

Profi szakembereink gondoskodnak arról, hogy mihamarabb Ön is rendelkezhessen weboldallal. Rövid idő alatt ízléses és átlátható honlapot biztosítunk, így lehetősége lesz a világhálón is terjeszkedni, népszerűsíteni a termékeit, szolgáltatásait. Nem kell sokat várnia arra, hogy weboldalának előnyeit megtapasztalhassa. A honlap elkészülte után biztosan többen fognak érdeklődni vállalkozása iránt, és könnyebben felvehetik Önnel a kapcsolatot.

Legyen fent az Ön vállalkozása is az interneten! Ha felkeltette érdeklődését weblapkészítési szolgáltatásunk, és szeretné igénybe venni, keressen bennünket elérhetőségeinken!

 

 

Milyen előnyökkel jár a honlap elemzés?

Honlap elemzésEgy optimálisan kialakított weblapban számtalan lehetőség rejlik, azonban a kulcsszerep az optimális jelzőn van! Számtalan negatív példa kering az interneten, ahol a nem megfelelő honlap megalkotásával több kárt, mint hasznot értek el a készítők. Rossz statisztikákkal, előnytelen következményekkel és romló tendenciákkal szembesül? Még nincs veszve semmi! Cégünk ingyenes honlap elemzési szolgáltatásával előnyére fordíthatja, ami eddig hátráltatta!

Miért hasznos a honlap elemzés? Mert segítségével megismerheti a hiba forrását, ami miatt honlapja nem éri el az elvárt sikereket. Tapasztalt szakemberek kiszűrik a hátráltató faktorokat, és segítséget nyújtanak abban, hogy milyen eszközökkel lehet hatékonnyá, eredményessé tenni a weboldalt!

Ha Ön is szeretné, hogy honlapja egy jól kamatozó befektetés legyen, mely méltón prezentálja szolgáltatását, és vállalkozása előnyére szolgál, forduljon hozzánk bizalommal! Válassza az ingyenes honlap elemzést, várjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén!

 

A stílusos webdesign és a színek

A stílusos webdesign és a színekA weboldalkészítés sok apró részletből áll. Ha ezeket jól választják meg és illesztik össze, akkor az egész honlap kielégítően látja majd el a funkcióját. Az uralkodó színek is rendkívül fontosak, melyeket érdemes aszerint megválasztani, hogy a weboldal milyen tevékenységet ellátó vállalkozást képvisel.

Fontos, hogy ne használjunk túl sok színt, elég egy-két domináns árnyalat. A fő színek képesek kiváltani és erősíteni bizonyos érzéseket a látogatókban. Vannak színek, amelyek így összekapcsolhatóak bizonyos szolgáltatásokkal.

 • A fehér a tisztaság, a zöld a frissesség, nyugalom jelzői kiválóan összekapcsolhatóak egészségügyi szolgáltatásokkal.
 • A kék biztonságot üzen, nagy cégek előszeretettel használják a profizmus közvetítésére, de utazási irodákhoz is passzol, hiszen a kék ég, a tenger is eszünkbe jut róla.
 • A sárga és a piros kiemelésre, figyelemfelkeltésre használható a weboldalkészítés során, de a túl sok belőle már zavaró.
 • A narancs energikus, lelkesedést kiváltó szín, így lehet a webáruházak „Megrendelem” gombjainak színe.

Forduljon hozzánk bizalommal, és hozza ki a legjobbat weboldalából!

 

ingyeneshonlapelemzes

Hogyan lehetne még jobb? Honlap elemzés!

Hogyan lehetne még jobb? Honlap elemzés!Vállalkozásának már van weboldala, de nem biztos benne, hogy valóban olyan, amilyennek lennie kellene? Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és bízza profi szakemberekre honlapja kielemzését! A honlap elemzés célja pontosan az, ami a nevében is benne van: rávilágítani a weboldal hiányosságaira, kiemelni az előnyeit, és ezek mentén kialakítani egy olyan új konstrukciót, ami emelni fogja a siker mutatóját.

Egy weboldal sikeressége mérhető a látogatók számában, amit pedig befolyásol a design, a weboldal használhatósága is, mennyire átlátható, praktikus, mennyire tesz eleget a funkciójának. Jó, ha a honlap interaktív, naprakész, letisztult, modern designnal rendelkezik, pozitív benyomást tesz a látogatókra, gyorsan tölt be

Egy honlap elemzés során ezeken felül is számos szempontot figyelembe veszünk ahhoz, hogy megállapítsuk, mennyire tudnak rátalálni a látogatók, mennyire jó helyen áll a találati listán. Amennyiben Önnek is profi segítségre van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Milyen a stílusos webdesign?

Milyen a stílusos webdesign?A webdesign stílusok között megkülönböztethetünk négy fő irányvonalat, amikből manapság is nyugodtan válogathatunk, ha az illik hozzánk és biztosra szeretnénk menni.

Az egyik ilyen webdesign stílus a retró. Jellemzője, hogy egy-egy régebbi korszakot megidéző képekkel, színekkel, mintákkal dolgozik. Ez lehet a hetvenes évek pszichedeliája vagy a hatvanas évek geometrikus mintái. Arra ügyeljünk, ne vegyítsük a különféle látványelemeket össze-vissza.

A grunge stílusú webdesign inkább azokra a honlapokra ajánlott, ahol valamilyen szinten a vagány, szabad, fiatalos, modern életérzést közvetítik. Hangsúlyt kapnak a kopott, elhasználtnak kinéző, anyagszerű hátterek, kövér betűk, montázsok, régies keretek. Ügyelni kell arra, hogy ez a stílus nem minden területhez illik.

A modern webdesign már sokkal szélesebb körben felhasználható, hiszen minimalista, letisztult, átlátható, korszerű képet ad. Jól olvasható, cikornyamentes betűtípusok, nagy, minőségi fotók jellemzik.

Végül a vintage webdesign nagyon népszerű, hiszen egyfajta nosztalgikus, romantikus életérzést közvetít. Pasztellszínek, lányos minták, a korszakra jellemző fotók, illusztrációk, kalligrafikus írás jellemzi.

Érdekli valamelyik? Vagy egészen mást képzelt el? Keressen minket bizalommal segítségért!

 

Igényes megjelenés az interneten? Velünk lehetséges!

Igényes megjelenés az interneten? Velünk lehetséges!Egyre több vállalkozás ismeri fel a világhálóban rejlő lehetőségeket, így ma már egyetlen cég sem tudja létezését saját weboldal nélkül elképzelni. Ha Ön is modern megoldásokban gondolkodik, és hatékony marketingeszközökkel szeretné elérni vállalkozása sikerét, készíttessen weboldalt kollégáink közreműködésével!

Munkatársaink rendkívül naprakészek és tájékozottak a weboldal készítés terén, így szerkezetileg és küllemileg is olyan megjelenést biztosítunk a világhálón, ami figyelemfelkeltő! Ezáltal a siker garantált, hiszen egy átlátható, igényes weboldal igencsak imponáló az ügyfelek számára!

A weboldal elkészítése előtt szükséges felmérnünk az Ön igényeit, de ha tanácstalan, a legideálisabb, ha tájékozódik a konkurens cégek webes megjelenésével kapcsolatban, így tapasztalatot gyűjthet más vállalkozásoktól!

Weboldal készítési szolgáltatásunk rendkívül kedvező áron elérhető, ugyanis a célunk, hogy mindenki számára elérhetővé váljon az igényes webes megjelenés! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Látványos weboldallal több ügyfél szimpátiáját nyerheti el!

keresobaratoldal.hu.17.12Ha az ember egy sikeres vállalkozást részleteiben is megvizsgál, tapasztalhatja, hogy rendkívül esztétikus és látványos honlappal rendelkezik a szóban forgó cég, nem véletlenül! Mivel az interneten keresztül nincs lehetőség első körben a személyes találkozásra, így a vállalkozók a cég weboldalával igyekeznek pozitív benyomást gyakorolni a honlap látogatóira, ezáltal megnyerve őket a szolgáltatásuk, termékeik megvásárlására. Ha Ön is igényesen kidolgozott weboldalt szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!

Munkatársaink a honlap készítés terén nem ismernek lehetetlent, emellett a maximalizmusra törekednek, ezért nemcsak a weboldalak szerkezetében tapasztalható a magas színvonal, hanem a megjelenésükben is, hiszen hiába egy átlátható honlap, ha előnytelen színeket, betűtípusokat, grafikát használnak hozzá a készítők.

Ha még sikeresebb és népszerűbb vállalkozás vezetőjévé szeretne válni, ne feledkezzen meg a profi honlap készítésről se! Forduljon hozzánk bizalommal!

Share Button