Weboldal készítés   Webáruház készítés   Keresőoptimalizálás
Webdesign Webszövegírás Linképítés

A sikeres weboldal kulcsa a releváns tartalom!

 

Ahhoz, hogy weboldala sikeresen prezentálja Önt és vállalkozását, az egyik legfontosabb szempont az írott tartalom minősége. Míg a programozás és a webfejlesztés által létrehozhatunk egy rendkívül esztétikus, egyben praktikus weboldalt, amelyen a felhasználó könnyedén tájékozódhat és megtalál minden szükséges információt, addig, ha ezeket a lehetőségeket nem töltjük fel releváns tartalmakkal, akkor keveset ér a befektetett munkánk.

 

6

 

Rendkívül gyakori, hogy egy vállalkozás, szakemberre bízza weboldalának elkészítését, melyet különböző effektekkel minőségi színvonalon készítenek el, azonban előfordul, hogy megfeledkeznek arról, hogy a weboldalon, nem elegendő felsorolásszerű adatokat feltüntetni, hanem tartalmas, informatív szövegekre is szükség van. E nélkül sajnos az oldalra ellátogatók nem tudnak pontosan tájékozódni, hogy az adott cég mivel is foglalkozik. Lehet, hogy feltüntetjük a fő irányvonalakat például nyomtatással foglalkozunk, de részletes ismertetés nélkül, hogy milyen technikát alkalmazunk, és ez milyen termék elkészítésére alkalmas, a potenciális vevők, illetve ügyfelek nem tudnak tervezni vagy esetleges új megrendeléseket leadni.

 

ingyeneshonlapelemzes

 

Szolgáltatásaink keretén belül a webszövegírás, egy olyan lehetőséget nyújt az Ön számára, amelynek igénybevételével, profi szakembereink, többek között gyakorlott webszövegíróink olyan tartalmakat készítenek el az Ön számára, melyek képviselhetik a szolgáltatásait!

Egy-egy ilyen tartalom megalkotása során az a célunk, hogy bemutassuk az Ön által kínált szolgáltatásokat, illetve termékeket, miközben felhívjuk a figyelmet azok speciális, esetleg egyedi részleteire. Legyen szó az ipar bármely területéről íróink beleássák magukat az adott témába, és olyan webszövegeket készítenek el, melyek relevánsak, és hasznos információkkal szolgálnak.

A profi webszövegírók rendelkeznek azzal a képességgel, hogy kreativitásukkal akár új ötletekre sarkallhatják a weboldalra ellátogatókat, így az Ön vállalkozása számára újabb megrendeléseket generálnak.

 

 

 

A minőségi tartalmak megírása nem csak a fentebb felsorolt okokból hasznos az Ön számára!

 

Hívjon most! 06 70 426 94 62

 

Gyakorlott íróink egy-egy szöveg megírása során olyan kulcsszavakat használnak, melyek segítségével, a felhasználók könnyedén rátalálnak az Ön weboldalára. Ezzel javítjuk weblapja látogatottságát, valamint tovább növeljük a potenciális ügyfelek eljutását az oldalra.

 

Vegye igénybe webszövegíró szolgáltatásunkat, hogy közös munkánk gyümölcseként sikeresebbé tegyük az üzleti életben!

 

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére!

 

ingyeneshonlapelemzes

Mi megírjuk Ön helyett!

Megfigyelte már, hogy egyes weboldalak sokkal nagyobb látogatottsággal rendelkeznek, mint a többi weblap vagy akár az Öné? Elgondolkodott már azon, hogy ennek mi lehet az oka? A megkapóbb tartalmi elemek, a profibb webdesign, esetleg a megnyerőbb kommunikáció?

 

Nem újdonság, hogy mai világunkban az információnak hatalma van. A releváns információ pedig még ennél is nagyobb erővel, illetve befolyással bír. Úgy gondolja, a weboldalán szereplő tartalmak eleget tesznek ennek a követelménynek? Nem biztos benne? Ez esetben forduljon hozzánk, és bízza olyan webszövegírókra a tartalomírást, akik a termékeihez, szolgáltatásaihoz köthető releváns információkat, kreatív formában, közérthetően fogalmazzák és alkotják meg. Így nem kell Önnek bajlódnia a feladattal vagy alkalmazottait terhelnie a plusz kihívással, egyszerűen csak bízza ránk a webszövegírást!

 

Vegye igénybe marketing szövegírással kapcsolatos szolgáltatásunkat, és aknázza ki velünk hatékonyan az online marketing lehetőségeit!

 

Egy kis reklám az online marketingnek, avagy: írni tudni kell!

Keresőbarát oldalMinden üzletembernek van kínálata, melyhez keresletet, célközönséget szeretne találni, hiszen nem azért fogott bele egy vállalkozásba, hogy rövid idő után feladja, lehúzza a rolót és kidobja termékeit a kukába.

 

Itt jövünk a képbe mi!
Mi tudunk Önnek segíteni az ügyfelek megfogásában, hiszen professzionális webszövegíróink segítségével ismertetni tudjuk a fogyasztókkal a termékei, szolgáltatásai előnyeit – azonban ez is egy szakma, aminek ismerni kell a fortélyait!

 

Egy üzletembernek mindig máson jár az agya, befektetésekre, haszonra gondol, kockázatot kalkulál, vagy éppen új üzleten töri a fejét, esetleg meglévő üzletének fejlesztésén morfondírozik. Ezek a gondolatok bizony lefoglalják az embert, így a weboldal készítés és a webszövegírás háttérbe szorulhat, pedig a cikkírás és a tartalombővítés fontos szempont az online marketing világában.

 

Ha profi és érdekes weboldalt szeretne, bízza ránk! A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. csapata garantáltan profi munkát végez!Az űrlap teteje.

 

A jó online marketing

A jó online marketingA webszövegírásban fontos, hogy a megrendelői igényeknek megfelelően egy jó és szakszerű szöveget írjunk, amivel Ön konkurenciává válik más oldalokkal szemben! Fontos a precizitás, és persze az, hogy Ön elégedett legyen! Cégünk készen áll weboldalának profi marketing arculatot kialakítani, és termékeit a legjobban bemutatni!

 

Egy szövegíró legfontosabb ismerve az, hogy megérti, milyen problémára akar megoldást találni, illetve nem leírást kell készítenie, hanem írásban eladni, hogy minden egyes szava dolgozzon, és felkeltse az emberek figyelmét. A kreatív szövegalkotás ezen formája tehát nem egyszerűen tájékozató jelleggel mutatja be az adott termékeket és szolgáltatásokat, hogy az olvasó maga szűrje le a megfelelő következtetéseket, hanem a végkövetkeztetéseket tálalja olyan formában, hogy az felkeltse az adott célcsoport érdeklődését.

 

Milyen a jó webszöveg?

Milyen a jó webszöveg?Napjainkban, amikor a papír alapú kiadványok egyre inkább háttérbe szorulnak, mind fontosabb szerephez jutnak az interneten fellelhető tartalmak, és ezzel együtt a marketing szövegírás.

 

Ha szükségünk van valamilyen termékre vagy szolgáltatásra, lassan első dolgunk az, hogy az interneten tájékozódunk. Megnézzük, mely cégek kínálata a legvonzóbb számunkra, esetleg többet összehasonlítunk, hogy láthassuk melyik lesz a legkedvezőbb. Ezért is egyre fontosabb a vállalkozások számára, hogy igényes, informatív módon legyenek jelen a világhálón, mely a tartalombővítés szempontjából is megmutatkozik.

 

Érdemes gondolnunk arra, hogy mely szövegek hatnak igazán a honlapokon. Érdekes megfigyelés, hogy az interneten nem igazán szeretünk túl hosszú szövegeket olvasni, sokkal inkább a jól átlátható, rövid és információgazdag tartalmakat preferáljuk. A szöveg legyen igényesen, közérthető stílusban megírva, a megfelelő kulcsszavakkal ellátva.

 

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. szövegírói mindezzel tisztában vannak, és ehhez mérten készítik el a megrendelt írásokat. Tegyen próbára minket!

 

Ha Önnek is online marketingre van szüksége, és kiegészítené weboldalát izgalmas tematikájú online webszövegekkel, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Hogyan érjük el, hogy a látogatók valóban el is olvassák a weboldalon található tartalmakat?

Hogyan érjük el, hogy a látogatók valóban el is olvassák a weboldalon található tartalmakat?Cégünk, a Kampányfelügyelet Magyarország Kft. tapasztalt webszövegírói arra törekednek a cikkírás során, hogy a lehető legtöbb ember kattintson rá a linkre és olvassa el a webszövegeket. De hogyan érjük ezt el?

 

A legfontosabb, hogy ami túl hosszúnak tűnik, azt senki sem fogja elolvasni. Fontos, hogy már az első bekezdésben legyen érdemi információ, ami felkelti az érdeklődést, különben nem olvassák majd tovább. A legtöbben ráadásul először csak a bekezdések első pár szavát gyorsan átfutják, és ez alapján döntenek arról, hogy érdemes-e időt fektetni az egész webszövegre.

 

Fontos a tördelés: a rövidebb bekezdésekből álló szöveg átláthatóbb, és sokkal többen olvassák el.

 

Cégünk cikkírói a tartalomírás során mindig használnak képeket. A képet a legtöbb látogató megnézi, és ha az felkelti az érdeklődését, akkor jobban bele fog olvasni a szövegbe is, potenciális vásárlóvá válva.

 

Ha szeretné weboldalát releváns tartalmakkal megtölteni, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron vállalunk tartalomírást, mellyel segítünk elérni, hogy többen kattintsanak weboldalára, mint eddig valaha!

 

Miért mi írjuk meg a webszövegeit?

Miért mi írjuk meg a webszövegeit?A honlap készítés sokrétű feladat, amihez hozzátartozik a tartalombővítés is. A webszövegírás azonban kényes feladat, sokaknak beletörik a bicskája, ezért szokás egy erre specializálódott külső céget megbízni a feladattal!

 

A webszöveg a honlap szöveges tartalma, ami a termékekről, szolgáltatásokról ad információkat. Ezzel tájékoztatja, győzi meg a látogatókat, így nem mindegy, milyen minőségű szöveget töltünk fel cégünk weboldalára!

 

A jó webszöveg tartalmazza a vállalkozásra mutató kulcsszavakat, sok kulcsszavas megkeresést eredményez! A jól megírt szövegek akár hivatkozásként is megállják a helyüket, mert sok hasznos és új információt tartalmaznak a témával kapcsolatban! Ebből következik, hogy a direkt marketingre épülő webszöveg ma már nem igazán sikeres, mert a reklámdömping az emberekből csak ellenérzéseket vált ki! Az érdekes, szórakoztató, hasznos információkat tartalmazó szövegek a cikkírás követendő irányvonalát képviselik!

 

Keressen minket bizalommal és a tartalomírást bízza ránk! Mi mindent megteszünk a sikeres webszövegírásért!

 

A folyamatos tartalombővítés előnyeiről

A folyamatos tartalombővítés előnyeirőlAz online marketing egyik jól bevált eszköze a webszöveg írás, az online tartalmak megírása és feltöltése a kijelölt oldalakra. A tartalmakat azonban folyamatosan bővíteni kell, frissíteni, rendszeresen új témákról írni. Az az oldal, amit nem töltenek meg új tartalmakkal, fokozatosan kiesik a látogatók érdeklődési köréből, míg végül teljesen elsikkad. Ugye Ön sem szívesen látogatna egy honlapot, ahol mindig ugyanazokba a cikkekbe botlik, ahol nincsenek új érdekességek, miközben máshol olvashat ilyeneket?

 

A folyamatos tartalombővítés garantálja, hogy minőségi szövegekkel találkozzanak a látogatók, hogy száraz tények, direkt reklám helyett érdekességeket, színes cikkeket, hasznos információkat kapjanak. Fenntartja tehát az érdeklődést, új vásárlókat, ügyfeleket vonz, és a keresőoptimalizálást is segíti!

 

Amennyiben folyamatos tartalombővítésre van szüksége, de nincs kapacitása arra, hogy ezt rendszeresen elkészítse, csak bízza ránk a feladatot! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, és ismerje meg szolgáltatásainkat!

 

A stílusos webdesign legújabb irányai

A stílusos webdesign legújabb irányaiA weboldalkészítés attól is olyan izgalmas dolog, hogy sosem ugyanolyan, minden évben újabb és újabb irányzatok formálják a honlapok stílusát és megjelenését. Lássuk, milyen irányt mutat a 2018-as év a stílusos webdesign tekintetében?

 

2018-ban egyre inkább úgy tűnik, hogy a tavalyi év egyes áramlatai erősödnek meg, egyesek pedig háttérbe szorulnak. A weboldalkészítésben továbbra is hangsúlyosak az élénk színek, az életteli megjelenés. Nincs helye a pasztell visszafogottságnak, hiszen a cél a figyelemfelkeltés, de azt is üzenhetjük vele, hogy a cég mennyire pozitív hely, nem utolsó sorban pedig a fiatalabb célcsoportot is könnyebben meg lehet fogni vele.

 

Létezik két olyan vonulat, ami még csak most kezd igazán kibontakozni, de érdemes odafigyelni rájuk. Az egyik a brutalizmus használata  stílusos webdesignban, ami egy letisztult, átláthatóbb és eredetibb megjelenést ad a weboldalnak; ezt egyelőre csak egy kisebb réteg használja. A másik a cinemagraph, ami egy fotó alig észrevehető animálását jelenti, finom mozgásokat, amik szuggesztív hatással vannak a látogatókra.

 

Keressen minket weboldalkészítéssel kapcsolatban, ha Ön is a naprakész, stílusos webdesignt keresi!

 

Modern és igényes megjelenés az interneten? Bízza ránk a weboldal készítést!

Modern és igényes megjelenés az interneten? Bízza ránk a weboldal készítést! Egy vállalkozásról sok mindent elárul az arculata, ezért a cégvezetőknek e téren is a maximalizmusra kell törekedniük. Ebben az esetben nem szabad megfeledkezni a weboldal kinézetéről sem, ami szorosan kapcsolódik az arculathoz, ugyanis egy elavult dizájnú, átláthatatlan honlapot hamar el fognak hagyni a látogatók. Ha Ön ezt nem szeretné megélni és korszerű, igényesen kidolgozott webes felületet szeretne vállalkozásának, bízza ránk a weboldal készítést!

 

Ahhoz, hogy egy honlap valóban látványos és modern legyen, elengedhetetlen, hogy tapasztalt szakemberek fogjanak hozzá a weboldal készítéshez, ugyanis ők azok, akik tisztában vannak azokkal a jegyekkel, amelyek hatást gyakorolnak az emberekre. Ezeket a honlapokat nemcsak megalkotni, hanem megfelelően fejleszteni és felügyelni is szükséges, ugyanis egy rendszerhiba akár bizonyos időre elérhetetlenné is teheti a honlapot, ezt pedig csak egy szakember képes uralni.

 

Bátran lépjen velünk kapcsolatba weboldal készítést érintő elképzeléseivel és felmerülő kérdéseivel!

Share Button