A minőségi termék nem garancia a sikeres webáruházra!

Sokan úgy gondolják, hogyha bevezettek egy terméket a piacra, és sikerre is vitték azt, akkor, ha létrehoznak egy webshopot, az magától menni fog. Nos, ez sajnos nem így van! Nézzük, mik a leggyakrabban elkövetett, végzetes hibák a webáruház készítés során!

Kevés, vagy rossz tájékoztatás a termékekről: bármit is szeretnénk eladni, ne csak képpel illusztráljuk, hanem írjuk is le, részletesen! A leírást természetesen ne egy másik oldalról másoljuk ki, mert így csak hátrébb sorol minket a Google, hanem a legjobb, ha saját magunk írjuk meg. Ha nagyon sok termékünk van, akkor készítsünk a termékcsoportokhoz tartalmat, vagy legalább a főbb termékekhez. Fordítsunk rá figyelmet, hogy a webáruház készítésekor azon belül se legyen duplikált tartalmunk. Vagyis ne jelenítsük meg ugyanazt a tartalmat több aloldalon is.

Figyeljünk oda arra is, hogy a termék oldalának URL-je is legyen keresőoptimalizált, azaz maga az URL cím tartalmazza a termék nevét, és a kulcsszót is!

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is webáruház készítésével kapcsolatban megadott elérhetőségeinken, hiszen szakértő kollégáink minden hibalehetőséggel tisztában vannak!