Friss webdesign trendek ma

Az online marketing eszközei igen változatosak, minden vállalkozás megtalálhatja közöttük az arculatukhoz és céljaikhoz leginkább testhez álló lehetőségeket. Azonban egy valami nem hiányozhat egyik online marketinges eszköztárból sem, ez pedig természetesen a stílusos és modern weblap.

Azok, akik az idei évben is éberen követik a trendeket, tudják, hogy a divatos honlap design egyik népszerű irányelve a minimalizmus. A letisztult megjelenés már a tavalyi évben is elsöprő sikert aratott és még mindig nagy népszerűségnek örvend. Nagy térközök jellemzik, csakis a lényegre fókuszál, a finom színátmenetek és az átláthatóság áll a középpontban.

Ami a betűtípusokat illeti, már egyre többen mernek egyedi tipográfiát használni. Korántsem izgalmas a meglévő fontokból válogatni, a merész, vad típusoké az idei év.

A minőség mindenek felett – terjedőben vannak a HD minőségű képek és videók. Egy modern webdesign kialakításánál nem lehet figyelmen kívül hagyni a minőségi, többféle felületen is megjeleníthető megoldásokat. A kártya alapú elrendezést a Pinterest vezette, mostantól a stílusos webdesign sajátja. Végül a CSS animációk sem maradhatnak le, amelyek látványosak, egyediek és segítik az interaktivitást is.

Forduljon hozzánk bizalommal, döntsön a profi és egyedi webdesign mellett!